Vil have et billigere mobilabonnement

nyt billigt abonnement

Jeg har tidligere skrevet om hvor glad jeg var for mit abonnement fra Telmore med de mange forskellige tillægstjenester. Men det er slut nu. På grund af EU aftalen om roaming i EU, er abonnementet steget igen og koster nu 259 kr. pr. måned. Det for dyrt og især her i sommermånederne, hvor jeg ikke får udnyttet de mange tjenester. Jeg får dog brugt musik delen, men den er bare ikke helt så god som Spotify, og det også alt for dyrt, når jeg ikke udnytter det bedre. Jeg har kigget mig om efter et billigere alternativ og i kan læse hvad jeg er kommet frem til herunder.

Der findes et hav af forskellige mobilabonnementer og det er fordele og ulemper ved de forskellige. Mange selskaber fokusere kun på pris, taletid og data, hvilket også kun er det jeg er interesseret i. Jeg har en samme musik på min telefon og hvis det ikke er nok, må jeg investere i Spotify. Jeg har kigget på et par forskellige billige abonnementer og he er hvad jeg er kommet frem til.

Oister mobilabonnement

Oister mobilselskab er et datterselskab som er ejet af 3. Selvom om Oister fokusere på prisen og faktisk er landets billigste, inkludere alle deres abonnementer 4G og data i udlandet. Ligeledes tilbyder også en lille rabat på et udvalg af telefoner, hvis du tegner et af deres abonnementer. Det som umiddelbart passer bedst til mig, er deres 12 timers tale og 12 GB data, som kun koster 89 kr. om måneden.

CBB Mobil

CBB tilbyder ligeledes billige mobilabonnementer, hvor de har delt dem op i kategorier, med henholdsvis DK abonnementer og EU abonnementer. Det betyder at hvis du vælger af DK abonnement, som ofte er en del billigere, kan du ikke bruge data i udlandet. Af deres abonnementer som passer bedst til mig, er deres 30 timers tale og 30 GB data til 119 kr. pr. måned.

Callme mobilabonnement

Callme har fire abonnementer, hvor 3 af dem kan bruges i EU. Deres billigeste abonnement, hvor der er inkluderet EU data koster 149 kr. pr. mdr, og ville være det abonnement som passer bedst til mig.

Efter jeg nøje har studeret de forskellige selskaber, har jeg valgt Oister.