Tøsetur til Italien

tapas og vin

Mine tre gode veninder og jeg har i mange år haft en rejsetradition. Hvert år i marts eller april måned tager vi afsted på en forlænget weekend til et dejligt sted. Det er en skøn tradition, der giver os mulighed for at tilbringe noget kvalitetstid sammen væk fra den travle hverdag. Vi har netop bestilt næste års rejse, og turen går til Italien!

Afslapning på programmet

Da vi i sin tid startede traditionen, aftalte vi at booke så mange forskellige typer ophold som muligt. Derfor har vi både været i sommerhus ved Vesterhavet, på spaophold, I Hamborg, en tur på Island og mange andre steder. I april var vi på storbytur i London, så det var en weekend med fuld fart på både shopping og sightseeing. Derfor var vi ret enige om, at det nu var tid til et mere afslappende ophold i et lidt lavere tempo. Vi har booket den dejligste lille villa i Syditalien og er klar til en weekend med lækker mad og fantastisk italiensk vin.

En berigende tradition

Jeg har tit tænkt over, hvor meget vores lille rejsetradition faktisk har givet mig. Jeg har haft en masse skønne stunder og oplevet forskellige kulturer og steder i verden. Mine veninder har det på samme måde, og vi nyder at kunne dele oplevelserne med hinanden. Vi har endda snakket om at tage på en længere rejse sammen. Fordi vi kun tager afsted i 4-5 dage ad gangen, er vi en lille smule begrænset hvad angår lokationer. Det skal jo helst ikke tage alt for lang tid at rejse derhen, når vi skal være der i så kort tid. Vi overvejer derfor at rejse til Asien eller USA et par uger i august eller september måned. Jeg har hverken været i Asien eller USA, så jeg håber virkelig, at det bliver til noget.