Tid til påskefrokost med kollegaerne

Påskedekoration

På min arbejdsplads holder vi hvert år en påskefrokost, hvor vi samles til god mad og hygge. I år har jeg sammen med min kollega Carsten planlagt dagen, og vi glæder os vildt meget til at se, hvad de andre siger til det hele. Her kan I læse lidt om, hvad der venter dem.

Et traditionelt påskebord

Vi starter som altid dagen med at sætte os til et traditionelt påskebord med røget laks, sild, hønsesalat, frikadeller og meget mere. Vi har bestilt maden udefra, så der kommer ikke til at mangle noget. Til maden hører selvfølgelig kolde drikke, og vi har også sørget for en lille snaps. Under spisningen har vi ikke planlagt det store, da vi gerne vil give folk mulighed for at kunne snakke sammen. Det er der jo ikke altid så meget tid til i hverdagen, så det vil vi gerne prioritere.

Der bliver spillet op til dans

Når middagen – forhåbentligt – er veloverstået skal der sættes gang i festen. Carsten og jeg har planlagt et par festlige lege, som vi i hvert fald selv synes er rigtigt sjove. Jeg vil ikke gå for meget i detaljer med dem, hvis nu mine kollegaer skulle finde på at læse med her.

Efter legene bliver der spillet op til dans, så vi kan slutte af med et brag af en fest. Folk plejer at være friske på en dans eller ti, så det håber vi også, at de er i år. Vi er gået all in og har købt en diskokugle i anledningen. Vi fik nemlig en god deal på maden og valgte derfor at bruge de overskydende penge på diskokuglen, som vi fandt billigt her. Den emmer af nostalgisk stemning, og vi er ret sikre på, at det bliver et hit til de næste mange firmafester. Nu er der bare tilbage at glæde sig til en sjov aften med kollegaerne.