Skønhedsplejen kan klares med rene naturlige olier

Vidste du, at du i langt de fleste tilfælde, kan få dækket dit behov for skønhedspleje, udelukkende igennem helt naturlige olier? Det er der mange der ikke ved og derfor, vil jeg i dag give mit besyv på de bedste naturlige olier til pleje af kroppen og håret. Læs med her.

Jojobaolien

Jojobaolien er en af mange overset, fantastisk olie. Men både min første sætning og navnet er misvisende, for jojobaolie er i praksis ikke en olie, men en naturlig voks. Det ændrer bare ikke på at voksen kommer i en flydende form og derfor bærer påtegnelsen olie. Jojobaolien er fantastisk til hudpleje og hårpleje og især til hudplejen udmærker den sig. Olien har en meget balanceret fugtighed, og lider du af tør hud, fugtes huden med vitaminer og andre styrkende egenskaber. Huden stopper med sin overproduktion af sebum, som er huden egen fedt-produktion. Det betyder at jojobaolie kan være med til at fjerne fedtet hud og det er den god til.

Se video om brugen af jojobaolie

Du kan købe jojobaolie ved at klikke her

Sortkommenolie

Sortkommenolie er ikke særlig kendt, i hvert fald ikke på det danske marked, alligevel er det intet nyt påfund for sortkommenolie har været populært siden det gamle Egypten og man har fundet sortkommenolie i flere forskellige faraoers gravsteder. Sortkommenolie er i de arabiske lande meget populær og optræder rent faktisk i selveste koranen. Man har benyttet sortkommenolie som medicin i de arabiske lande i mange år og her er olien meget populær. Sortkommenolie er en fantastisk olie til pleje af ansigtet og huden og kan sammenlignes med den populære arganolie.

Du kan købe sortkommenolie ved at klikke her

Udover de to ovenstående olier, findes der mange flere spændende olier og syntes du det er interessant med de rene basisolier, er der også en god chance for at du vil syntes at æteriske olier er spændende. En æterisk olie er en meget stærk olie, som kan blandes i en basisolie, for at tilføje aromaterapeutiske effekter eller blot tilføje dufte til sine olier. Hver eneste æteriske olie, har sin helt egen egenskab. Vil du kigge nærmere på æteriske olier, er det vigtigt, at du ikke påfører den direkte på huden, æteriske olier skal altid opblandes. Hvis de ikke opblandes, kan det give allergiske reaktioner hos nogle mennesker. Du kan finde mere information om æteriske olier lige her.