Sidste etape af min genindretning: Ny trappe

Trappe

Som jeg har skrevet om et par gange, er jeg i gang med at indrette huset på ny. Jeg trænger simpelthen til nye omgivelser, og rigtig mange af vores møbler var gamle og slidte. Mange af dem købte vi som midlertidige møbler, lige da vi flyttede ind, og det har derfor hele tiden været meningen, at de skulle skiftes ud på et tidspunkt. Nu var det tidspunkt simpelthen kommet, og vi besluttede at tage hele molevitten på én gang.

Det er dog ikke kun møblerne, vi har udskiftet. Nu vi alligevel var i gang, ville jeg nemlig gerne have en ny trappe til førstesalen. Trappen har altid været lidt af en øjebæ, og når hele indretningen nu skulle opdateres til en lækker, nordisk stil, kunne jeg ikke leve med den gamle trappe.

Sværere end jeg troede

Jeg har aldrig haft brug for at købe en ny trappe før, og det er altså lidt af en mærkelig investering at lave. For mig er trapper bare noget, der altid er der, og som man måske er lidt træt af, men som man ikke skifter ud. Det er jo ikke bare lige som at male væggen eller lignende. Derfor startede jeg helt fra bunden, da vi begyndte at undersøge mulighederne.

Jeg fandt hurtigt ud af, at en trappe er en ret dyr investering, og at der er mange krav til sikkerheden. Jeg har ikke tænkt så meget over det før, men det er selvfølgelig vigtigt, at trappen er sikker at gå på, især for børn. Derfor blev vi hurtigt enige om, at vi ikke skulle spare på lige netop denne del af vores projekt.

Et godt firma med høje standarder

Vi endte med at finde firmaet BV-trappen, som er et dansk firma. Jeg var helt fra starten meget tryg ved dem, og de er et yderst professionelt firma. Alle deres trapper virkede til at være i rigtig god kvalitet, og samtidig bruger de kun træ fra bæredygtigt skovbrug. Bæredygtighed fylder meget i min hverdag, og det betyder meget for mig, når virksomheder prioriterer det.

Trappen er lige nu ved at blive ”installeret”, og det ser rigtig godt ud indtil videre (og lidt rodet). Jeg glæder mig til at se det endelige resultat!