Sådan holder jeg min have hele året rundt

have

Som I allerede ved, hvis I ellers plejer at læse med på bloggen, holder jeg utroligt meget af at være ude i naturen. Derfor er det også vigtigt for mig, at jeg holder min have ved lige i løbet af vinteren. Jeg tænkte, at jeg ville dele mine tips med jer, hvis I skulle få lyst til at gøre det samme.

Helårsmøbler er det rigtige valg

Personligt synes jeg, at det er en klar fordel at investere i kvalitetsmøbler, der kan bruges hele året rundt. Derfor har jeg købt et kvalitets bordbænkesæt i lækkert træ, så jeg ikke skal bekymre mig om, hvorvidt det kan tåle vinteren i Danmark. Hvis du er interesseret i det samme, kan du læse mere ved at klikke her. Fordelen ved et bordbænkesæt er, at det både er praktisk og smart.

Buske og blomster der ikke er dyrket i drivhus

Jeg elsker som sagt alt der har med naturen at gøre, og blomster og buske er derfor ingen undtagelse. Jeg har dog gjort mig den erfaring, at man skal passe på med at købe blomsterbede og buske, der er dyrket i drivhuse, fordi de simpelthen ikke er modstandsdygtige. Det er selvfølgelig et problem, når temperaturen begynder at falde, fordi planterne ikke kan overleve og derfor går ud. Hvis du har mulighed for det, er det derfor en kæmpe fordel, hvis du kan dyrke dine egne blomster og buske. Jeg starter tidligt på sæsonen, når vejret er mildt. Alt du skal gøre er at så nogle frø, som du kan finde i alle større butikker og planteskoler. Derefter skal du blot sørge for, at jorden er fugtig og derudover gøde efter behov.

Alt der trimmes vokser bedre

I sommerperioden gør jeg rigtig meget ud af at slå græsset og klippe blomster og træer til. Hvis du gør det samme, vil du opleve, at det hele gror bedre.