Så er der lagt planer for juleferien

Det er snart jul, og jeg glæder mig som et lille barn. Ikke fordi jeg holder mere af julen end så mange andre, men mere fordi at de planer, jeg har lagt, simpelthen er så fantastiske, at det halve kunne være nok. Nå, men hvad er det så, jeg har planlagt, tænker du nok? Og her kan jeg kun sige; ro på. Du får det at vide, når tid er. Først skal du lige have en forhistorie, så du ved, hvorfor jeg er så glad.

Det hele startede med, at jeg skulle have været sammen med Allan hele julen. Det gik dog ikke som forventet, og det er supernederen. Eller… det var det i hvert fald på det tidspunkt. Vi har nemlig slået op. Ikke noget nyt under solen der, for det har været på vej længe. Alligevel er det da med en vis sørgmodighed, jeg skriver det her. Det er jo bestemt ikke fedt, men sådan er der jo så meget.

Dog skete der så det, at jeg har mødt en ny, sød fyr på Tinder. Louis, hedder han. Det er så fint, at vi lige mødte hinanden, og vi har faktisk lige været ude et par gange, og det er gået helt vildt godt. Jeg er så glad inden i, at det føles som om, mit hjerte er ved at poppe ud gennem min brystkasse. Det er heldigvis ikke sådan, virkeligheden forholder sig, for jeg kan nu godt identificere følelsen af at være i mine følelsers vold. Jeg er smaskhamrende forelsket i Louis, og derfor har vi planlagt, at vi skal holde jul sammen.

Vi skal på slotsophold på Hindsgavl Slot, og det er noget, jeg virkelig glæder mig til. Fordi Louis og jeg har det rigtig dejligt, når vi er sammen, og fordi jeg tror på, at det er det rigtige fundament at bygge et forhold på.