Projekt ny stue er i gang

Farvepalette

Jeg har længe gået og leget med ideen om at give min stue en makeover. Det er ikke fordi, der som sådan er noget galt med den. Den trænger simpelthen bare til et friskt pust, og det har jeg besluttet mig for at give den.

Det vil jeg skifte ud

Jeg har hverken lyst eller råd til at skifte alle mine møbler ud, så jeg nøjes med at skille mig af med et par af dem til fordel for nogle nye. På listen over ting, jeg vil beholde er: min mega bløde sofa, min reol, og mit spisebord. Til gengæld vil jeg gerne have et nyt sofabord, nogle nye spisestole og så skal der lidt mere hygge ind.

Status på projektet

Jeg er ikke nået så langt endnu – det eneste, jeg har fundet indtil videre, er faktisk sofabordet. Det har jeg fundet på en hjemmeside, der sælger en masse lækkert dansk design. Det er et fint lille og rundt sofabord i et tidløst design. Det passer til alt det, jeg i forvejen har, og jeg er sikker på, at det også passer til de nye ting, jeg får.

Jeg er dog ikke nået meget længere end det. Jeg vil gerne tage mig god tid til at vælge de helt rigtige møbler, og derfor stresser jeg ikke over det. Derudover har jeg som så mange andre også en travl hverdag og andre ting, der også skal prioriteres. Men mon ikke jeg nok skal nå det hele?

Ideer er velkomne

Som sagt er jeg ikke nået så langt i processen, så hvis I sidder derude med nogle gode ideer, tips og tricks eller en butik, jeg skal tjekke ud, må I endelig sige til. Jeg er stadig meget åben for ideer, og vil rigtig gerne høre andres mening – det kan jo være, at jeg ikke selv har tænkt på det.