Nytårstur – få et brag af et nytår i udlandet

Har du nogensinde prøvet at holde nytår i udlandet? Hvis ikke, er det så absolut noget du bør stifte bekendtskab med. Nytår er årets festligste aften og syntes du at det danske nytår er festligt, så skulle du prøve at se nytåret i Prag, Rom eller Rio.

En af de største årsager til at mange ikke prøver sig med et nytårsbrag i udlandet, skyldes de familiære årsager, vi er mange der gerne vil være sammen med familien på denne festlige aften og med venner og bekendte vi holder nær. Men – hør nu mine ord, når jeg siger til dig, du skal prøve det! Tag din kæreste eller en god veninde med på nytårstur. Jeg har selv gjort det tre år i træk nu og glæder mig allerede til nytårsaften, i år.

I år tager jeg selv et smut til Malmø, det er ikke langt fra min familie og vi kan være retur igen dagen efter. Malmø byder på masser af spændende klubber og et fantastisk fyrværkeri. Men du kan også prøve de større byer, hvor der vil være endnu mere liv. Du kan finde en oversigt over nytårsrejser her, hvor det hele er arrangeret med hotel og rejsen. Jeg brugte selvsamme til min bestilling i år og fik en rigtig god pris på hele turen. Nu er der bare tilbage at vente og så skal der fejres med maner!

Har du planer om at holde nytår i udlandet eller overvejer du det, så hører jeg meget gerne om dine overvejelser i kommentarfeltet J

Knus fra Kirsten