Nu er min stue fuldendt

Som I nok ved, gjorde jeg for et halvt års tid siden min stue i stand. Jeg satte malede væggene og stuklister op. Jeg var vildt tilfreds med det, og det er jeg stadig! Jeg har dog bare følt, at der manglede noget i min stue. Noget der kunne binde det hele sammen og ligesom sætte prikken over i’et. Det tog mig lang tid at finde ud af, hvad jeg helt præcist syntes, der manglede – faktisk har jeg først for nyligt fundet ud af det, men det var til gengæld al ventetiden værd!

Nyt spisebord, nyt samlepunkt

Jeg faldt helt tilfældigt over dette smukke HAY spisebord, og jeg var solgt fra det øjeblik, jeg så det. Jeg tænkte, at det bare ville passe perfekt ind i min stue, og at jeg endelig havde fundet, hvad jeg ledte efter. Jeg bestilte det faktisk allerede samme dag og fik det hjem en uges tid senere. En god kammerat hjalp mig med at pakke det ud og samle det, men det tog næsten ingen tid, når man var to til det. Nu står det her og har gjort det i et par uger, og hver gang jeg kigger på det, bliver jeg glad. Det fungerer som det perfekte samlepunkt både til middag, brætspilsaften og andre hyggelige stunder.

Hvad så nu?

Nu er min stue endelig komplet og jeg er 100% tilfreds med den. Det betyder jo, at den er et afsluttet kapitel, og at jeg nu kan kaste min energi over nye projekter – så hvad skal der ske nu? Hvis jeg skal være ærlig, har jeg nok ikke de store projekter i sigte. I hvert fald ikke i den nærmeste fremtid. Lige nu nyder jeg bare, at min stue endelig er færdig, og at intet hænger over hovedet på mig. Jeg kan dog ikke afvise, at jeg på et tidspunkt kaster mig over et nyt projekt herhjemme – jeg har jo svært ved at lade være.