Efterårsmode til børn

Jeg har ikke selv børn, men flere af mine veninder har og det har givet mig mod på at skrive dette indlæg omkring børn og mode og hvad jeg finder brandhot lige nu og her til det nu efter hånden aktuelle efterår.

Brunt, gråt og pastelfarvet

Ligesom i de voksnes verden, hænger grå og brune sammen med efteråret, som symboliserer bladenes modning og deres endelig farvel fra træerne. I år er der masser af brunlige farver i katalogerne hos de forskellige børnetøjsproducenter, og den grå farve hænger også ved. Hvis du vil have lidt adspredelse, er en skarp gul farve fantastisk i kombination med de mørkere og mindre fremtonende farver. Det giver et godt skel, der kun kan trække bedårende blikke fra både voksne og andre børn.

Klapbukser – måske på vej

De efterhånden famøse klapbukser kommer igen og igen på mode og i år er ingen undtagelse, sørg for at dit barn får et par klapbukser og kombiner den eventuelt med en brun bluse neden under, hvis du holder farverne på bukserne til de neutrale og mindre prangede pastelfarver er du godt på vej. Lad være med at investere i stærke farver som sort, hvid og lysegrøn. Vil du have farver er det militærgrøn, okker gul, grå og bordeaux rød.

Dette var et par få tips, i forhold til hvor børnemoden bevæger sig hen i efteråret 2014. Hvis du søger inspiration, vil jeg anbefale dig at tage et kig på Miintos børnetøjs-sektion, her er udvalget enormt og der er masser at både købe og lade sig inspirere af, i de helt rigtige efterårsfarver.