Mobil oplader – strøm på farten

Som de fleste andre mennesker ejer du nok også en smartphone. Men hvilken smartphone? selv er jeg stor Apple-fan hvilket kommer til udtryk i stort set alt mit elektroniske udstyr. Jeg har bl.a en iPhone 5s, iPad 4, en Macbook Air og en iPod. Nå, men for at komme til sagen. Jeg var i den kedelige situation i sidste weekend, at jeg løb tør for strøm. Det skete desværre ikke bare der hjemme – det skete da jeg var i byen med veninderne. Som du nok kan regne ud, så havde jeg ikke lige overvejet at tage min oplader med i byen, selvfølgelig ikke. Men hvad er alternativet så? Det er jo ret katastrofalt ikke at have strøm på sin mobil, når man er i byen og skal hjem. Jeg har svaret her: Efter den kedelige episode i byen brugte jeg det meste af søndagen på, at gennemsøge google for at finde en løsning – og det fandt jeg. Jeg fandt sådan en sag her, kaldet en power bank. Den virker sådan, at man har en enhed, der kunne se sådan her ud: Skærmbillede 2014-08-03 kl. 22.21.47 Den enhed lader så du op, og vupti, nu har du et batteri med til at oplade din iPhone. Så sætter du bare din oplader med USB tingen ind i power banken og den lille ende ind i din telefon, ligesom du plejer. Jeg fandt også en billigere model på InkPro til omkring 130 kroner, det kan godt være at den ikke er helt lige så god, men det er noget billigere.