Mit nye rum

Rum

Design af mit rum

Jeg har her den anden dag fået designet et rum om, men jeg vidste slet ikke hvad jeg skulle gøre, for at få rummet til at virke mere spændene. Det tog langtid for mig at komme frem til det endelige resultat, det skal da ikke være nogen hemmelighed. Men hvis tingende skal gøres ordenligt, må de gerne tage lidt ekstra tid. Jeg overvejede mange ting, men lavede en research og fik inspirationen til at bruge tapet til, ar friske mit ellers kedelige rum lidt op. Min første tanke var at bruge maling, men jeg kom frem til den konklusion at det ville blive for kedeligt. Tapetet virkede bare mere spændene.

Tapet

Da jeg så gik i gang med at blive klogere på hvad der findes af tapet, fandt jeg ud af at der jo findes voldsomt mange forskellige slags tapet og mange forskellige designs, mønstre og farver. Til at starte med var jeg lidt tilbageholden, for jeg vidste ikke så meget på det, men så fandt jeg et sted, hvor man kan købe tapet fra. Så blev jeg straks mere engageret, for så gik det op for mig, at der findes mange vildt flotte tapeter, man kan bruge til mange forskellige rum. Jeg ville gerne have at mit rum skulle være mere spændene og unikt, men ikke for vildt igen. Så jeg valgte et tapet med fugle på. Tapetet var i diskrete farver, nuancer af brun grøn og blå på en hvid baggrund. Det gav rummet et mere unikt look og en speciel stemning, som malning helt sikkert ikke ville kunne have gjort.

Møbler

Det passede godt til de møbler, som jeg gerne ville have til at stå inde i rummet. Der er en rød tråd i hele rummet og det ser fantastisk ud, hvis jeg selv skal sige det.