Mit næste projekt: Lav om i stuen

Mit næste projekt: Lav om i stuen

Her på det sidste har jeg haft lyst til at lave om i mit hus. I løbet af sommeren har jeg lavet en masse nyt i min have. Jeg fik plantet en masse flotte blomster i nogle nye højbede jeg købte og fik malet alle mine gamle havemøbler, så de blev nye og flotte at se på. Nu hvor det er blevet vinter, har jeg haft lyst til at lave en lignende forvandling indendørs, så min stue kunne få et friskt pust. Jeg har gået og tænkt længe over, hvad jeg skulle finde på at lave. Jeg har ikke haft et specielt stort budget til projektet, så derfor måtte jeg tænke kreativt.

Jeg talte med en af mine venner, som fortalte mig om noget han lige havde lavet i sit hus. Jeg syntes det lød som en fantastisk idé. At lave stuklister i min stue. Jeg synes min stue er lidt kedelig og jeg er helt vild med den klassiske stil, så jeg gik straks i gang med at undersøge hvilken slags stuklister jeg kunne tænke mig. Jeg søgte rundt for at finde de billigste i god kvalitet, og fandt nogle flotte og billige flamingo stuklister med buer. Jeg valgte at købe flamingo stuklister fordi de nærmest ikke vejer noget, og de var rigtig nemme at sætte op selv. Som jeg har nævnt tidligere, bor jeg i et gammelt hus, hvor væggene er en smule skæve, så jeg var en smule nervøs for, om stuklisterne kunne sidde pænt. Det var dog intet problem, fordi flamingo stuklisterne er fleksible, så de tilpassede sig let til mine lidt skæve vægge, uden at se sjusket ud.

I forbindelse med at jeg ville sætte de nye stuklister op, valgte jeg også at male hele min stue, fordi jeg fandt nogle rester ude i mit skur. Jeg har ikke malet stuen siden jeg flyttede ind i huset for 6 år siden, så det var ved at være på tide. Med inspiration fra et ugeblad valgte jeg at male væggen bag min sofa i en frisk grøn. Det har gjort min stue varm og hyggelig. De andre vægge valgte jeg at friske op med hvid maling igen, og det er blevet rigtig pænt og indbydende. Jeg føler at jeg har fået en helt ny stue. Stuklisterne har gjort min stue stilet og klassisk, og alle der har været på besøg har komplimenteret dem. Sammen med den opfriskende maling har jeg opnået et smukt resultat som har gjort, at jeg har lyst til at være i stuen hele tiden. Jeg har næsten ikke brugt nogen penge på projektet, men det har gjort en kæmpe forskel.