Mine bedste bagetips til rejsen

Sommeren er i den grad over os, og det virker næsten fjollet at forlade det skønne skønne danske vejr. Ikke desto mindre så står den om to uger på en forlænget weekend til Malaga, hvor jeg skal ned med en veninde. Vi bestilte rejsen tilbage i marts, hvor vejret var alt andet end dejligt. Det er ikke fordi det er meget bedre dernede end det er her lige, men det er nu bare noget andet at være sydpå. I forbindelse med min kommende tur synes jeg lige, at jeg ville dele min tips til hvordan din flyrejse bliver lidt bedre.

Hvis det på nogen måde er muligt, så rejser jeg altid udelukkende med håndbagage. Man slipper for at skulle være i lufthavnen helt så lang tid inden, og man skal ikke vente i en evighed ved et eller andet dumt bagagebånd, men kan komme hurtigt videre. Er det en almindelig charterrejse betyder det ikke så meget, hvis du har bestilt transfer, da du alligevel skal vente på de andre passagerer. Der er dog efterhånden også langt mellem mine charterrejser, da jeg godt kan lide at være gøre tingene på min egen måde og sammensætte rejsen som jeg selv vil.

Kun at have håndbagage med, er naturligvis en disciplin i sig selv, da det kræver lidt at pakke alt det man gerne vil have i en kuffert, der skal holde sig inden for målene. Der er faktisk kun et godt råd, men det er til gengæld et af de sværeste råd at overholde – begræns dig. Hånden på hjertet – har du nogensinde haft for lidt tøj med på ferie? Hvis du er ligesom mig, så er svaret nej, men du har helt sikkert haft alt for meget med på et tidspunk.

Et andet godt råd, der især er godt til sommerturene, er at droppe alle ting der fylder. Vælg genstande der er lette som eksempelvis blondekjole der ikke fylder eller vejer noget. Bikini fylder ikke noget. Lad være med at tage hele dit arsenal af skønhedspleje med, men invester i nogle rejsestørrelser, der passer til et par dage. På den måde kan du hurtigt spare et kilo og en masse plads. Drop eventuelt solcremen og køb den i lufthavnen, når du lander i stedet for at købe den i Kastrup, eller hvor du nu flyver fra.