Min oplevelse med frække kjoler

Min oplevelse med frække kjoler

Min oplevelse med frække kjoler

Jeg sad med et par veninder for nogle år tilbage og talte omkring vores oplevelser med nuværende og tidligere partnere. Hvordan vi havde forsøgt at pifte stemningen en smule op i soveværelset og hvad vores partnere tilsvarende havde gjort.
Det var ikke alle, der havde forsøgt sig med noget. Nogen havde købt store mængder af legetøj til voksne, hvor vi var andre, der var en smule mere tilbageholdende.
Jeg var og er måske ikke selv lige så frisk, som nogle af mine andre veninder. Så jeg havde kun en kort lille anekdote at fortælle.

Min historie

Jeg ville gerne overraske min daværende partner med en lille ting, når han kom træt hjem fra arbejde en sen aften. Jeg havde derfor nogle dage i forvejen købt et par frække kjoler online. Jeg vidste, at han ville glad og opstemt, når han så mig i entreen. Kjolerne var naturligvis ikke kun for hans skyld, men også for at jeg selv kunne få lov til at føle mig tiltrækkende. Det har en hel særlig effekt hos kvinder, når vi føler os frække overfor vores partnere.

Hvad byder fremtiden på

Mange har det måske på samme måde med sexlegetøj, som de har det med tatoveringer. Når man først har fået én, så er det svært at holde op igen. Måske skal jeg også udvide mit sortiment i natskuffen, men det vides ikke endnu, hvad det skal være. Jeg har overvejet at vove mig ud i at købe nogle ting til mig selv. Det, jeg næsten synes er mest nervepirrende, er indpakningen på pakkerne, når de kommer. Kan andre personer på posthuset se, hvad jeg har købt online. Heldigvis har langt de fleste online butikker fjernet deres navne fra indpakningen, så det er helt anonymt.

Jeg håber, I kunne bruge dette indlæg og lade jer inspirere.