Masser af selvforkælelse

Kreta

Som du kunne læse for et par uger siden, har jeg netop bestået en eksamen med et stort 12-tal. Jeg er stadig helt oppe at køre over resultatet, og jeg er simpelthen så stolt. Jeg havde en helt fantastisk uge på Kreta bagefter, og det var virkelig lækkert – prikken over i’et på en rigtig god oplevelse.

Den bedste oplevelse

Jeg havde bestilt en luksusrejse, hvor jeg bare skulle tage flyet derned, og så var alt andet sådan set klaret. Jeg kunne få mad på hotellet eller spise ude, alt efter hvad jeg havde lyst til. De fleste dage spiste jeg på hotellet, men jeg besøgte også et par virkelig lækre restauranter ved stranden, hvor jeg havde den mest utrolige udsigt.

Jeg badede, nød livet på stranden og var ude at se på byen. Det var simpelthen helt fantastisk! Der er så mange flotte steder, og byggestilen er helt anderledes end i Danmark. Selvom jeg har rejst en del og set meget, kan jeg stadig blive overrasket, og jeg nyder at suge alle indtrykkene til mig. Vejret var også skønt, og jeg havde i det hele taget en rigtig, rigtig dejlig tur.

Lidt mere selvforkælelse

Jeg var fyldt af overskud, da jeg kom hjem, og virkelig i godt humør. Denne sommer er virkelig kommet godt fra start!

Derfor syntes jeg også, at jeg godt kunne forkæle mig selv lidt mere. Jeg har virkelig arbejdet hårdt for at klare mig godt til eksamen, og jeg kan stadig ikke få armene ned over, hvad jeg kan opnå, når jeg arbejder hårdt nok.

Som en lille ekstra gave til mig selv, kiggede jeg lidt rundt på nettet efter et flot smykke. Jeg faldt over en ring fra Ole Lynggaard, som jeg blev totalt forelsket i på stedet. Jeg købte den med det samme, og den kom med posten i dag. Jeg har den allerede på og glæder mig til at gøre den til en del af en hel masse skønne outfits.