Marrokansk arganolie – gør dig smuk

En af tidens helt store trends inden for kosmetik, er uden tvivl den Marrokanske arganolie. Arganolie stammer fra argantræet som udelukkende vokser i Marokko, olien er derfor både sjælden og dyr og dermed også yderst eftertragtet.

Arganolie indeholder en lang række vitale vitaminer, som din hud og dit hår har brug for. Derudover er der også en lang række essentielle mineraler i arganolie, som gør olien aldeles unik, sammenlignet med andre kosmetiske olier. Arganolien er kendt for at kunne kurere eller neddæmpe stort set alle hudsygdomme og giver dig samtidig et flot og blødt hår. Arganolien er især god, hvis du lider af tørt eller beskadiget hår. Arganolien arbejder nemlig aktivt med dit hår og afbalancere samt rivaliserer det.

Det er især vitaminerne der gør arganolien til noget helt unikt, olien er proppet med E-vitamin og har faktisk op mod fem gange så meget naturligt E-vitamin, som andre vegetabilske olier, tag derefter den store mængde Omega fedtstyrer og antioxidanter og du har luksusolien arganolie.

Olien kan bruges både i håret, så vel som på huden. Du kan endda styrke dine negle på både hænder og fødder, ved at benytte olien. Hård og død hud, fjernes og opfriskes desuden nemt.