Kursussæsonen er i gang

Kursus

Jeg synes, at alle er på kursus for tiden. Flere bloggere, jeg følger, har lige været på kursus, og det har jeg også selv. Jeg ved ikke, hvorfor så mange kurser ligger i efteråret, men måske skyldes det, at julen er på vej? Årets vigtigste arbejde er måske klaret, og man har tid til at bruge lidt mere krudt på medarbejderne. Måske er det også for at gå forberedte ind i det næste år og eventuelle nye opgaver, der venter. Jeg ved det ikke, men det er i hvert fald pudsigt.

En lille pause fra hverdagen

Jeg ved, at mange hader kurser, men personligt elsker jeg dem. Det kan selvfølgelig være bøvlet, hvis man skal være afsted i flere dage. Jeg synes nu, det er rigtig dejligt at skifte de vante omgivelser ud og få en slags aktiv miniferie. Men det er nok også vigtigt, at man er glad for sit arbejde.

Vigtigt at følge med i udviklingen

Jeg synes i hvert fald, at det er spændende at lære nye ting, og jeg føler, at jeg bliver mere og mere kvalificeret for hvert kursus. Man er aldrig færdig med at lære, og selvom man er uddannet inden for et felt, betyder det bestemt ikke, at man er ekspert. Mange arbejdsområder ændrer sig nemlig hele tiden, og det gælder især, når man arbejder med kommunikation, digitale medier og lignende.

Derfor lærer jeg altid en masse nyt, og der er altid meget, der har ændret sig siden sidste kursus. Jeg sørger også for at holde mig opdateret i fagblade og lignende mellem kurserne. Det ville jeg nok ikke tænke over, hvis jeg ikke kom afsted en gang imellem.

Faciliteterne er næsten det bedste

Samtidig elsker jeg at bo på forskellige kursuscentre, når vi er så heldige at få lov til det. Det kan selvfølgelig være en stor udgift for virksomheden, men det giver også oplevelsen lidt ekstra kraft, synes jeg. Det kursus, jeg lige har været på, var dog mere lokalt. Vi brugte nogle rigtig lækre mødefaciliteter i nærheden, så det var meget nemmere at komme til og mindre tidskrævende. Det var dog stadig spændende at arbejde i nye omgivelser, og det er altid dejligt at se nye lokaler og blive inspireret.