Julegaveønsker i år, jeg vil have smykker og et ur

Igen i år, skal vi til at lave ønskesedler men i år er jeg forud, jeg ved nemlig allerede hvad jeg ønsker mig og det er ellers ikke helt normalt for mig, faktisk plejer jeg først at aflevere min ønskeseddel i sidste øjeblik eller ønske mig helt ligegyldige ting som sokker, deodorant og den slags hverdagsting. Men i år skal det være anderledes, jeg har fundet et par ting som jeg ønsker mig virkelig meget.

Her i blandt er et Skagen ur, det har jeg drømt om siden jeg var helt lille, min kære moder har et og det er da også hende jeg ønsker mig det af, det er en dyr gave – men i det prisleje hun kan overtales til at give for 🙂

Herudover ønsker jeg mig et par lækre bluser fra Ganni og en sweater jeg har set fra Karen Millen. Jeg håber jeg får sweateren, jeg var selv ved at købe den, den anden dag, men holdte igen – selvom det var svært. Jeg ønsker mig også lidt smykker fra Georg Jensen, men her er det blot nogle øreringe-stife som jeg har kigget på i en længere periode.

Det skal nok blive en god jul i år, det er altså en befrielse at have noget man kan smide på ønskesedlen for en gang skyld, jeg vil faktisk sige, jeg glæder mig til at se hvad jeg får 🙂