Jeg nægter at bruge tid på rengøring i min fritid

Privat rengøring

Hvis jeg skal være ærlig, hader jeg at gøre rent. Jeg synes vitterligt, at det er spild af tid, og det er samtidig skyld i, at jeg ikke nyder tiden med familien. Derfor må jeg også ærligt indrømme, at vores hjem ikke altid står kniv skarpt. Til gengæld har jeg fundet en kanon løsning, som jeg vil dele med jer.

Privat rengøringshjælp

Som sagt hader jeg at gøre rent, men vi ved jo alle sammen, at man ikke bare kan lade være med at gøre det, for så flyder hele huset til sidst. Derfor har vi taget beslutningen om at få hjælp udefra. Jeg troede egentlig primært, at rengøringshjælp var forbeholdt erhvervslivet, men det viser sig, at der også er mange, der tilbyder privat rengøring. Det er uden lyv den bedste løsning, vi kunne tage, og det er alle pengene værd. Jeg er meget overrasket over de fine resultat hver gang jeg kommer hjem. Klik her for at læse mere, hvis du er interesseret i privat rengøringshjælp.

Mere tid med familien

Der er en masse fordele ved, at vi har valgt at benytte os af privat rengøringshjælp. Først og fremmest betyder det, at vi har langt mere tid til at være sammen som familie. Vi nyder at lave aktiviteter i weekenden og tænker ikke så meget over rengøringen i hverdagen, som normalt er meget travl. Derudover synes jeg faktisk også, at vi alle sammen tager det lidt mere roligt. Her tænker jeg på, at det ikke er jordens undergang, hvis børnene render ind med støvler på, selvom de kommer direkte fra haven. I et samfund som primært er bygget op omkring arbejdsmarkedet og ikke ligefrem gør det nemt for børnefamilier, synes jeg, at rengøringshjælp er et fantastisk tilbud. Samtidig er jeg vitterligt også i tvivl om, hvorvidt jeg selv ville kunne gøre huset så fint.