Jeg har fået en ny hobby

Stof

Jeg har her på det seneste tænkt, at jeg godt kunne bruge en hobby. Nogle gange synes jeg, at alle dage ligner hinanden, fordi tiden bare går med arbejde. Når jeg så endelig har fri, skal alt det praktiske ordnes, og så glemmer jeg at slappe af. Derfor kan du læse mere om min nye hobby her.

Gør-det-selv-projekter

Min nye hobby er at kaste mig ud i gør-det-selv projekter. Jeg har mange planer, og mange ting, jeg godt kunne tænke mig at gå i gang med, men jeg bliver jo nødt til at tage én ting ad gangen. Jeg synes, at der er rigtig mange fordele ved at lave tingene selv. Først og fremmest er det dejligt, fordi jeg har noget at tage mig til, men det er også en fordel, at det er en billig måde at forny vores hjem på. Jeg er ikke nervøs for, at jeg ikke kan finde ud af det, for jeg kan altid søge hjælp på nettet.

Nyt betrak til mine sofapuder

Jeg bestemte mig hurtigt for, hvad mit første projekt skulle være. Jeg ville sy nogle nye sofapuder til min sofa, fordi den efterhånden er gammel og kedelig. Jeg tog først ned i en butik for at finde inspiration til farve- og materialevalg. Jeg elsker pastelfarver, så det var egentligt ikke så svært at vælge den rigtige farve. Derimod skal man være opmærksom på at vælge noget lækkert stof, fordi der findes så meget forskelligt. Du kan med fordel se et stort udvalg her.

Sådan kom jeg i gang

Jeg kunne næsten ikke vente med at komme i gang. Jeg fandt straks symaskinen, stoffet og tråd frem. Jeg synes selv, at det var smart at måle puderne op og klippe stoffet til fra start. Derefter klippede jeg blot 8 lige store stykker ud. Så syede jeg tre af hjørnerne sammen og proppede pudefyldet ind, inden jeg syede det sidste til. Og WUPTI – min sofa har aldrig set så flot ud før!