Jeg glæder mig til jul

Jeg ved godt, at nogen måske tænker: “Er det ikke en smule tidligt?”. Og jo, det er det måske, og jeg får da også tit undrende spørgsmål fra venner og veninder, der ikke forstår, at jeg kan tænke på julen her midt i en rekordvarm juli måned. Men det gør jeg altså, og nu vil jeg forsøge at forklare det til jer, så I måske bliver klogere på, hvorfor jeg hele tiden plaprer løs om, hvor meget jeg elsker julen.

Kvalitetstid med familien

Jeg er familiemenneske med stort F og elsker, når hele familien er samlet fra nær og fjern til en festlig eller afslappende lejlighed. Til hverdag har alle travlt med job, familie, venner og andet, så det sker desværre ikke så tit, at vi alle er samlet, men det gør det til jul! Der har alle et par dages fri, og der er derfor rig mulighed for at bruge tid sammen. Derfor er en af grundene til, at jeg elsker julen så meget, at vi alle er samlet, og kan lave lige akkurat, hvad vi har lyst til.

I vores familie sætter vi stor pris på traditioner, og vi har de sidste mange år holdt fast i en sjov en af slagsen. Hvert år tager et fælles familiefoto, hvor vi alle er iført julesweaters med skøre motiver. Efterfølgende har vi fremkaldt billederne og samlet i dem i et fotoalbum. Vi synes alle, at det er enormt sjovt at kigge tilbage på og håber på, at det er en tradition, der vil blive ført videre af familiens fremtidige generationer.

Kan I følge mig?

Jeg ved ikke om min store begejstring for julen giver bedre mening for jer nu, men jeg har i hvert fald gjort mit bedste for at forklare den. Jeg tænker, at I har lignende traditioner med jeres familie eller venner, som betyder lige så meget for jer? Uanset glæder jeg mig i hvert fald helt vildt til at bruge juledagene sammen med min skønne familie.