Jeg fejrede min søster i weekenden

I weekenden fyldte min søster 45, så hele familien var samlet for at fejre hende. Hun havde inviteret os til en lækker frokost, som vi nød på terrassen i det fantastiske vejr. Det var rart at fejre hende, og jeg kunne mærke, hvor glad hun var for, at vi alle tog os tid til det.

Forkælelse

Jeg brugte faktisk lang tid på at finde den helt rigtige gave til min søster. Det var ikke fordi hun ikke ønskede sig noget, hun har altid en flere kilometer lang ønskeliste med rigtig mange forskellige ting på. Jeg kan bare bedre lide at finde noget, som ikke står på listen – noget hun ikke er klar over, at hun mangler. Min søster har nemlig en tendens til at ønske sig en masse praktiske ting som for eksempel håndklæder, glas eller andet køkkenudstyr. Hun er udmærket klar over, at jeg aldrig kommer til at købe de ting til hende, og at hun derfor af mig får noget, der ikke står på hendes liste. Jeg vil hellere give hende noget andet og mere personligt, noget kun til hende.

Den perfekte gave

Efter en lang jagt fandt jeg den helt perfekte gave til hende, nemlig et elegant ur fra Daniel Wellington. Min søster har før nævnt, at hun godt kunne tænke sig et armbåndsur, men at hun synes, at mange af dem er lidt for voldsomme til hendes små håndled. Derfor vidste jeg, at jeg havde fundet den perfekte gave til hende, da jeg faldt over et petite armbåndsur. Jeg valgte det i guld med en brun rem, da jeg ved at hun elsker varme farver.

Det bedste øjeblik på dagen var, da hun åbnede min gave og jeg så, hvor glad hun blev. Hun er helt vild med det og siger, at hun ikke har taget det af siden. At glæde min søster på den måde er virkelig noget, jeg elsker, og det var helt klart den lange jagt værd!