Jeg får besøg fra udlandet

sprog

Jeg glæder mig helt vildt disse dage, da jeg snart får besøg af mine veninde fra Tyskland, som jeg studerende samme med, da jeg læste et semester i Berlin. Vi har længe snakket om, at hun skulle komme op og besøge mig i Danmark, men det er dog aldrig rigtig blevet til noget. Her den ene dag fik jeg dog en mail, hvor hun skrev, at hun godt kunne tænke sig at komme næste weekend. Så nu venter jeg bare i spænding på, at hun kommer herop.

 Hun kan ikke snakke dansk

Jeg er dog lidt nervøs for, at hun kommer her op, da hun ikke kan snakke dansk, og jeg har næsten glemt mit tysk. Jeg har derfor overvejet, om hun skulle med et på Learn Danish kursus, hvor hun nemt og hurtigt kan lære dansk på en sjov måde. Det kan dog være lidt træls, hvis hun skal bruge sin tid på det. Det kan dog være vigtigt, da jeg ellers ikke ved, hvordan jeg skal kommunikere med hende. Jeg fandt dog denne hjemmeside, hvor man har mulighed for at Learn Danish.

 Har en masse at fortælle

Jeg håber virkelig, at vi kan forstå hinanden, da jeg har en masse at fortælle. Der er nemlig sket en masse, siden vi sidst så hinanden. Jeg ved faktisk heller ikke, hvad hun laver i dag, så det bliver rigtig spændende, når hun kommer op på besøg.

 Skal finde på nogen aktiviteter

Når hvor hun kommer på besøg, vil jeg gerne finde på nogle aktiviteter, som vi kan lave. Her er der heldigvis mange muligheder, da jeg har udvalgt nogen i forvejen. Jeg har f.eks. overvejet, om vi skulle tage et smut til København, da der er en masse ting, som man kan opleve der. Hun har samtidig heller aldrig været i København, så jeg tror, at det kunne være en stor oplevelse for hende.