Jeg er meget ked af det for tiden

person holder trist smiley

Jeg er desværre ikke helt på toppen lige for tiden. Jeg mistede for nyligt et meget nært familiemedlem, og den sidste tid har derfor været rigtig hård for mig. Jeg har ikke lyst til at komme så meget ind på detaljerne, men jeg kan mærke, at jeg har brug for at sætte ord på mine følelser og dele dem med jer.

Min hverdag hænger ikke sammen

Jeg må helt ærligt indrømme, at min hverdag ikke hænger sammen. Jeg har svært ved at falde til ro om aftenen, og derfor er det også svært for mig at komme ud af fjerene om morgenen. Min dårlige søvnrytme har gjort, at jeg har måttet sygemelde mig fra mit arbejde. Min chef har heldigvis været meget forstående om hele min situation, og det er jeg så taknemlig for. Hun har sagt til mig, at jeg skal tage det helt roligt og blive klar igen, hvilket betyder at jeg ikke har skullet stresse over at skulle blive klar. Hele kontoret har endda sendt mig en buket blomster, og jeg blev meget rørt over at vide, at de tænker på mig. Vi har aftalt, at prøver at møde ind på mandag og ser, hvordan det går.

Op på hesten igen

Selvom jeg føler, at det hele ser lidt sort ud lige nu, har jeg sagt til mig selv, at livet går videre. Jeg må forsøge at komme op på hesten igen og finde tilbage til en bedre og gladere hverdag. Det kommer selvfølgelig ikke over natten, men jeg må også forsøge at være positiv i den kommende tid. Jeg har besluttet at fokusere på de positive minder. På lørdag skal vi tømme dødsboet, og vi har bedt om hjælpe fra dette firma, fordi vi ved, at det bliver en svær opgave. Jeg håber dog, at tømingen kan hjælpe mig med at afslutte et kapitel og starte på en frisk og fokusere på alle de gode minder frem for de triste.