Inspiration til soveværelset

Inspiration til soveværelset …. Det lyder pikant ikke? Det er det dog overhovedet ikke. I hvert fald ikke i dette indlæg 😉

Jeg interesserer mig meget for boligindretning og interiør. Derfor så kigger jeg løbende på nye ting til hjemmet. Jeg er begyndt at synes mine vinduer er ret kedelige og så er jeg ved at være træt af at genboen i den anden bolig kan se direkte over til mig når jeg står i mit køkken.

Dette har fået mig til at overveje at købe rullegardiner eller et plissegardin. Jeg er ikke overbevist om hvilket gardin jeg skal købe endnu, da jeg synes plissegardiner er lidt gammeldags, omvendt så er der også lidt nice på en gammeldags facon. Det vigtigste af alt er naturligvis at gardinerne passer ind i den øvrige indretning.

Jeg har mange forskellige møbler. Bl.a. fra følgende butikker:

Jeg skriver en update når jeg har taget en beslutning:)