Historien om hvordan vores hus blev renoveret

maler

Jeg har lovet jer, at jeg ville fortælle jer, hvordan vi fik ordnet huset, da vi fik købt det. Som jeg allerede har fortalt jer, var det noget af et projekt, vi kastede os ud i. For at være ærlig har vi skulle renovere det hele, og det har selvfølgelig taget noget tid, og jeg har derfor ikke været så aktiv på bloggen her på det seneste. Men nu har jeg endelig fundet lidt tid til at fortælle jer om det hele.

Vi tog det hele fra en ende af

Huset er fra 1920, så der er altså tale om et gammelt hus. De forrige ejere havde deres egen stil for at sige det pænt. Alle væggene var malet i pastelfarverne mintblå og gul, og desuden var der gammelt plettet gulvtæppe over hele huset. Der var altså ikke andet for, end at vi måtte tage det fra en ende af. Vi har valgt at få meget hjælp udefra, fordi vi simpelthen ikke har tid til at skulle gøre så meget selv. Det gælder blandt andet en professionel maler og en professionel gulvlægger.

En professionel maler er givet godt ud

Vi valgte som sagt at få professionel hjælp til at male hele huset. Det skyldes primært, at det er et kæmpe hus, og det ville tage hundrede år, før vi blev færdige, fordi væggene som sagt er malet i pastelfarver. Maleren klarede det hurtigt, og resultatet er helt perfekt. Samtidig var det en super beslutning, fordi vi havde tid til at lave en masse andet. Klik her for at læse mere om en professionel maler i Odense.

Nyt inventar i hele hytten

Det er ikke nogen hemmelighed, at vi købte huset billigt. Det har hele tiden været meningen, at vi ville renovere huset, og derfor havde vi også sørget for at sætte penge af til det. Vi har blandt andet fået installeret helt nyt køkken og bad, lige som vi også har fået lagt nyt gulv.