Hele familien er ramt af sygdom

sygdom

Alle kender til at blive ramt af sygdom, og det samme er sket for mig og min familie. I sidste uge begyndte alle at have lidt ondt i maven og det har nu udviklet sig, så vi alle ligger i seng med omgangssyge. Det er rigtig træls, da jeg har mange planer i denne uge. Disse planer har jeg dog være nødt til at aflyse, da jeg slet ikke kan komme ud af døren, fordi jeg hele tiden skal brække mig eller på toilettet. Jeg har derfor valgt at blive hjemme i sengen hele ugen, så jeg kan blive helt klar igen.

 Det har ramt mig ekstra hårdt

Jeg plejer ellers aldrig at blive syg, men denne gang har det ramt mig ekstra hårdt. Ikke nok med at jeg har fået ondt i maven, så har jeg også fået problemer med hæmorider, som gør rigtig ondt, hver gang jeg er på toilet. Jeg er derfor blevet ekstra ynkelig denne uge, og jeg glæder mig bare til at blive frisk igen.

 Hjælpen er kæmpe stor

Da hele familien har ligget syg, har det også været svært at få gjort de daglige gøremål. Vi har derfor fået kæmpe hjælp fra hele familien, som har været gode til at lave mad og få handlet ind, så vi ikke behøvede at gøre det. Det har været til kæmpe hjælp, da hverken min mand eller jeg, har haft kræfter til at tage ud og handle ind.

 Travlheden kan ramme

Når vi på et tidspunkt er friske igen, bliver det en travl tid for os begge. Min mand er kommet langt bagud på arbejde, så han har en del projekter, som han skal nå, når han kommer tilbage. Det samme kan siges om mig, da alle mine aflyste aftaler, skal følges op på. Det er dog ikke noget problem, for nogen af os, da det også er begyndt at være lidt kedeligt, når man slet ikke kan komme ud af sengen.