Fætter og kusine-festen er lige om hjørnet

Hvert andet år holder vi i familien en kæmpe fætter og kusine-fest, hvor vi alle samles fra nær og fjern til en festlig weekend i godt selskab. Nu er det snart tid til den næste, som faktisk afholdes allerede her i august. I denne omgang sad jeg med i planlægningsgruppen, og har derfor været med til at beslutte, hvad der skal ske til festen. Vi glæder os til at vise alle de andre, hvad vi har fundet på – vi har nemlig holdt kortene tæt ind til kroppen og ikke afsløret ret meget, da vi gerne ville skabe et overraskelsesmoment.

Hjælp til planlægningen

Vi er en ret stor familie, og til vores fætter og kusine-fester er vi gerne mellem 100 og 150 mennesker, når børn og partnere er talt med. Derfor er det noget af en mundfuld at planlægge weekenden, da mængden af mennesker sætter sine begrænsninger. For eksempel er der ikke så vanvittigt mange lokationer at vælge imellem, da de netop skal være godkendt til 150 overnattende gæster. Derudover skal der selvfølgelig bestilles mad, indkøbes drikkevarer og planlægges undeholdning, så vi kunne allerede tidligt se, at det ville blive en tidskrævende process. Derfor besluttede vi at benytte os af et eventbureau i forbindelse med planlægningen af weekendens hovedbegivenhed, festen lørdag aften. Vi valgte at samarbejde med et eventbureau, der har ry for at planlægge sjove og lidt anderledes fester. Vi valgte da også at gå med et temafest, da vi alle synes det kunne være vildt sjovt. Jeg vil ikke afsløre temaet her i tilfælde af, at mine familiemedlemmer skulle læse dette indlæg inden festen i august, men jeg er sikker på, at det bliver så godt!

Festklar

Her et par uger før festen er vi nået i mål med planlægningen og har styr på det hele. Jeg glæder mig helt vildt til at se dem alle igen og er så spændt på, hvad de siger til årets fest – den er nemlig lidt anderledes end normalt.