Eksamen er bestået, og kufferten er pakket

Jeg har netop været til eksamen. Det er jeg rigtig glad for, for ved I hvad? Jeg bestod. Og det var ikke bare med en lille klapsalve – nej, det var virkelig med bravour! Jeg er så stolt. Kan I gætte, hvad jeg fik? 12. Jep, du læste rigtigt. Jeg fik mit første 12-tal, og jeg er simpelthen så stolt! Det er virkelig bare fedt, og det bedste af det hele er, at jeg slet ikke havde regnet med det. Nå, men alligevel havde jeg bestilt en ferie. Så jeg enten kunne fejre min sejr eller glemme mit nederlag. Superfedt! Især fordi jeg skal fejre det. Begge dele havde givet anledning til en del drinks og hyggestunder, men det er vel altid bedre at skåle i sejren end at drikke tårerne væk, ikke?

Nå, men jeg har jo forberedt mig, inden jeg skulle afsted. Som nogle af jer nok ved, er jeg netop flyttet i hus. Et hus, som jeg desuden er rigtig glad for. Det er blot fordi, at jeg er kommet en smule sent igang med min uddannelse, at jeg netop har været til eksamen. Jeg har nemlig været på jobmarkedet i en del år, og det er jeg rigtig glad for. Eller var jeg. For jeg har netop opsagt mit job, efter jeg havde fået en studenterstilling. Nå, det er et sidespor — back on track igen; jeg har forberedt mig på min ferie, så jeg har netop fået tjekket min lås af en låsesmed her i København.

Ellers sidder jeg faktisk bare og venter. Det er godt nok først om to dage, at jeg skal afsted, så jeg kommer til at vente i lang tid, men jeg har kriller i maven, fordi jeg gerne vil ud at rejse nu. Jeg elsker simpelthen at rejse, og jeg må indrømme, at det er noget, jeg altid har elsket. Siden jeg var barn. Mine forældre har nemlig altid rejst meget, fordi de er selvstændige, og det har betydet, at jeg er kommet med på nogle rigtig fine rejser i løbet af min barndom samt teenageår. Det får I mere om en anden dag. Jeg giver selvfølgelig lyd fra mig, når jeg kommer hjem fra ferie.