Det ønsker jeg mig til jul

julegaver ved juletræ

Nu nærmer julen sig efterhånden, og jeg er derfor gået i gang med at lave min ønskeliste. Normalt er jeg typen, der har mellem fem og ti ønsker til jul og fødselsdag, men i år er det anderledes. Jeg har simpelthen fundet så mange lækre ting, som jeg har forelsket mig i. Derfor kan jeg lige så godt afsløre, at listen bliver (meget) lang i år.

En blandet fornøjelse

Min ønskeliste er mildt sagt en blandet fornøjelse. Jeg ønsker mig alt fra tøj og makeup til gryder og ting til mit hjem. Jeg har især forelsket mig i den flotteste bordlampe fra Flowerpot. Alle Flowerpot-lamper har et elegant og enkelt design, og så er farverne bare vildt flotte! Jeg har sat den øverst på min ønskeliste i håbet om, at min familie kan se, at jeg altså virkelig ønsker mig den. Faktisk har jeg besluttet mig for, at jeg selv går ud og køber den, hvis jeg ikke får den i gave – men nu må vi se, måske er jeg heldig.

Mit største ønske

Selvom jeg har fundet en masse ting, jeg godt kunne tænke mig, er der ét ønske, der overskygger dem alle sammen: ønsket om en dejlig jul med min familie. Det lyder måske lidt cheesy, men jeg er familiemenneske med stort F, og glæder mig så meget til at bruge noget kvalitetstid med mine nærmeste. Til hverdag har vi alle travlt, og det er begrænset, hvor meget vi ser til hinanden. Men når julen så kommer, holder vi alle fri og bruger juledagene til at nyde hinandens selskab, slappe af og lave lige hvad vi vil. Jeg ved ikke, om nogen af jer har det på samme måde? Det er i hvert fald et af årets helt store højdepunkter i min bog og en af grundene til, at jeg er så vild med julen.