Bliv nemt fri for hudorme og uren hud med en Black Mask

Black Mask

Det er meget sjældent at jeg hopper med på trendbølger, når de rammer det ganske land. Vi ser det hvert år, kosmetiske produkter, som pludseligt hyper helt uhæmmet og ofte er det produkter, vi allerede har set før. Vi har gang på gang set med produkter som jojobaolie, hvor populariteten kommer og går og senest med den populære arganolie, der vist aldrig har set bedre tider. Jeg har ikke tidligere prøvet mig med en black mask, men har fået dem anbefalet af mangen en veninde. Jeg har selvfølgelig set reklamerne på Facebook og når man bevæger sig rundt på nettet, de er og har været over alt det seneste år – men nu skulle de altså have et go. Jeg bestilte derfor 3 black masks her fra og har nu testet dem og må indrømme, at jeg er meget imponeret over resultatet, mine veninder havde altså ret alligevel.

Til at starte med var jeg yderst skeptisk, men efter at have prøvet den sorte maske blot en enkelt gang var jeg overbevist. Når man trækker masken af, kan man tydeligt se alle de urenheder, som produktet trækker ud af ens hud og det er ikke så lidt, jeg må ærligt erkende at jeg faktisk syntes det var lidt ulækkert 🙂

Ikke desto mindre, føles min hud nu helt fantastisk og jeg kan tydeligt se, at jeg har renere porrer, ja min kæreste kunne sågar se det og det er ikke meget han ligger mærke til. Du kan også få en black mask fra andre mærker, blandt andet har jorgobe lavet en – den har jeg ikke selv stiftet bekendtskab med, men har hørt den også skulle være god.