Ååh, de kære børn!

Baby

 

Jeg er efterhånden nået den alder, hvor ALLE mine veninder har børn. Mit facebookfeed svømmer over med både forlovelser, bryllupper og ikke mindst babybilleder. Jeg elsker virkelig børn, men nogle gange kan jeg altså også få nok af dem på Facebook.

Moster Kirsten

Sådan har jeg det heldigvis ikke med mine tætte veninder. Jeg kan simpelthen ikke få nok af deres lækre små børn, og jeg ELSKER at være Moster Kirsten. De bringer så meget glæde ind i vores allesammens liv, og jeg kan se, hvor meget de betyder for mine veninder. Det gør mig glad helt ind i hjertet, at de har fundet så stor lykke i deres liv, og jeg håber også, det sker for mig en dag.

Forståelse og respekt

Vi er alle nogle stille og rolige mennesker, og det har aldrig været et problem for os, at nogen i pigegruppen får børn. Jeg har set flere grupper blive delt op i to, fordi de ikke kan håndtere hinandens liv og ikke vil gå på kompromis med noget. Men for os har det altid været naturligt, at vi tog hensyn til hinanden – det betyder, at nogle af byturene blev til cafebesøg, og de sene aftener blev til hyggelige formiddage i stedet. Selvfølgelig skulle man lige vænne sig til, at det pludselig var bleer og barnegråd, der fyldte mest, men vi elsker jo de små basser, som var de vores egne, så vi forstår det godt.

Heldigvis har alle mine veninder nogle helt fantastiske mænd og kærester, som hellere end gerne tager en dag alene med poderne, og så er det intet problem at have venindetid.

En helt særlig lille én

Nu er vi nået så langt, at min veninde Majas datter bliver fem år, og det er jo lidt af en milepæl. Hun er den ældste i flokken, så hun betyder noget helt særligt for os alle sammen.

Derfor har jeg været meget i tvivl om, hvad jeg skulle give hende i gave. Jeg endte med at købe et legekøkken til hende, fordi hun elsker at være i køkkenet med Maja. Jeg ved ikke helt, om man stadig bruger sådan nogle, men jeg læste, at børn elsker lege, der imiterer hverdagen og voksenlivet, så jeg må være på rette spor.

Har I erfaringer med legekøkkener?