Åååh skønne Burhan

Når det kommer til musik og tv har jeg to guilty pleasures, Toppen af Poppen og Burhan G. Jeg ved ikke om I har set Toppen af Poppen, men hvis ikke, så kan det opsummeres meget kort. Det er (vist nok) 8 danskere musikere er bliver sat i stævne og over nogle dage skal de så fortolke hinandens numre. Det lyder lidt dumt, og det er det måske måske, men jeg er vild med at høre kendte musikere fortolke andres musikeres musik, da det ofte giver et helt nyt udtryk. Der er opstået nogle ret magiske ting i de tidligere sæsoner, og det kommer der også til i denne. Ikke mindst fordi Burhan G er med denne gang, som jeg er sgu er lidt vild med.

I år er det blandt andre Michael Falch, Karl William, Caroline Henderson og Søren Huss, (som jeg er også ret vild med), og nogle andre som jeg ikke lige kan huske hvem er. De startede i sidste uge med Karl William sange, en dejlig ung sanger, som jeg må indrømme, at jeg ikke kendte så meget til. Men lad mig med det samme sige, Burhan G’s fortolkning af hans nummer “Blind igen” var for vild.

Prøv lige at se den og sig at det ikke er fantastisk, så vil jeg i hvert fald påstå at du ikke ved så meget om musik. Nu håber jeg bare at Burhan måske spiller nummeret, når han giver intimkoncert på D’Angleterre næste år, hvor jeg skal ind med arbejdet. Jeg regner også med at skulle se ham live inden da, men når det er en intimkoncert tænker jeg måske at der er bedre mulighed for at det sker.

Nu vil jeg så bare virkelig glæde mig til at han skal fortolke et Søren Huss, og jeg håber INDERLIGT at det bliver “Angel”, det ville være så stort.